Agadir, Marokko

1998

Allerede et par dage efter vi kom hjem fra ferien på Samos skulle Lone deltage i Mandags-chancen. Hun vandt et gavekort til Netto-rejser !!

Rejseselskabet gik desværre konkurs inden vi fik brugt gavekortet, men TV2 og Nordisk Film kompenserede med en anden rejse.

Vi valgte Agadir i Marokko - og Amadil Beach Hotel var noget af et hotel skal vi love for. Her ses det indre af hotellet!

 

Der var fin tid til at slappe af ved stranden og få lidt sol på den velvoksne krop.
Lone røg desværre ind i en gang samonella-forgiftning en af de sidste dage. Den plagede hende det næste halve år med let dårlig mave og ledsmerter. Surt!
På stranden var der også mulighed for at få et slag petanque. Vi spillede med Claus og Helle som vi mødte på hotellet.
Vi var på flere ture sammen og gik ud i byen og spiste sammen et par gange.

Byen var rimelig stor og spændende. Ind i mellem lidt for spændende. Det var til tider lidt utrygt når man blev forfulgt af en tigger der var utilfreds - enten med at man ikke gav noget eller at man gav for lidt.

En af dagene var vi på markedet i byen. Vi blev guidet af en mand som blev meget vred da vi forsøgte at betale os fra hjælpen. Han mente vi havde lovet at gå med i hans onkels butik - det endte det så med vi gjorde.
En af turene vi var på gik ud til en berber-landsby, hvor der var traditionel kurve-dans....
.... og traditionel berber-mad. Det smagte godt, men sundhedsmyndighederne ville nok ikke have givet dem en glad smiley, for vi skulle allesammen spise af det samme fad - med fingrene..
Berber-musik - et lille stykke fra rock'n'roll.
I lufthavnen var det så tid til at sige farvel til Claus og Helle og tak for en hyggelig uge.
Enhver Marokko-turist med respekt for sig selv skal selvfølgelig have en tur på æsel...
... og også købe et vildt dyrt billede af seancen.