Rundrejse i Vietnam 25. marts - 10. april 2013
Vi købte vores rejse Vidunderlige Vietnam gennem Jysk Rejsebureau allerede i juni 2012 og glædede os til den 17 dage lange rundrejse. Det var dog lige ved at glippe pga den truende  lærerlockout, men vi fik lov at tage afsted.

Vi skulle starte i Hanoi, bo i Mai Chau en landsby syd vest for Hanoi, sejle i Halong Bugten, køre med nattog til Hue, videre til Hoi An, flyve til Boun Ma Thout, med bus til Saigon (Ho Chi Minh City) og endelig slutte af i Can Tho.

Jeg havde købt en cd-rom med Vietnamesisk, men opgav hurtigt at lære alt for meget for vietnamesisk er et tone-sprog hvor hvert ord kan have 4-6 forskellige betydninger alt afhængig af om man går op, ned, lige ud i tonen.
Men det blev da til Xin chao (goddag, hej, farvel) og Cam On (tak)..... og så kan man faktisk komme langt i Vietnam - i hvert fald kan man altid få et smil fra en vietnameser.

Jeg havde også fundet en app til min mobil (Vietnamese Lite) som jeg så kunne afspille hvis jeg ikke selv fik udtalt de andre ord jeg forsøgte mig med ordentligt.

Jeg har lavet en lille dagbog over vores tur. Hvis du har lyst til at se den skal du klikke på linket nederst på siden.

Jeg har også lagt alle vores billeder fra turen op.
De kan ses her: Vietnam 2013

Mandag den 25. marts