Tirsdag den 24. maj 2022

Aalborg - London

Endelig - endelig - endelig !!
Efter 3 år og en pandemi lykkedes det os at komme ud at rejse sammen igen.

Vi havde bestilt rejsen til december 2021, men lige et par dage inden vi skulle afsted lavede Boris Johnson nye regler der betød at man skulle være i corona-karantæne i 2½ ud af de 4 dage vi havde planlagt - så det droppede vi.
Heldigvis fik vi refunderet musicalbilletter og fik en kreditnota fra hotellet, så vi ikke mistede så mange penge på det.
The Z Hotel i Covent Garden var så venlige at give os en kreditnota der gjaldt i 2 år - selv om vi ikke var berettigede til nogen form for kompensation - vi skulle så bare betale for den difference der måtte være på værelsesprisen.

Det var nok det mindste hotelværelse vi nogensinde har haft, men det var dælme centralt.
Vi startede med at gå en tur i området og snuse atmosfæren ind. Vi gik bla forbi The Royal Drury Lane Theatre, hvor vi havde billet til en rundvisning onsdag.

Da vi kom derhen var der afspærringer overalt og bevæbnet politi og mænd med jakkesæt og øre-snegle.

Det viste sig at The Prince's Trust Award var i gang derinde og kort efter kom The Prince of Wales, Prins Charles ud og vinkede til os.

Jeg havde lovet nogle af mine elever i 5N, at jeg ville tage et billede af Big Ben til dem, så vi måtte lige et smut omkring Westminster.
Lones hælspore drillede en del, så vi var ind i mellem tvunget til at holde nogle pit-stops - og rigtige turister bliver udenfor pubben i det rigtige London-vejr: Regnvejr.
Ifølge Google skulle der ligge en Indisk restaurant lige i nærheden af vores hotel. Det gjorde der så ikke. Til gengæld var der en græsk restaurant.... det var nu heller ikke så skidt 
Onsdag