Lørdag den 20. Februar 2021 Tyrkiet |
Et stort kulturspring bragte os til Tyrkiet. Vi har været i Tyrkiet en enkelt gang for mange år siden, hvor vi besøgte Bodrum / Gümbet. Vi startede med Tyrkisk brød med diverse dips fra Mudis Minimarked. Hovedretten var Guvec Lammekoteletter m/ peberfrugt, løg, champignon, smeltet ost, ris og salat. |
|
Vandpibe, flyvende tæppe og Efes øl - så bliver det næppe mere Tyrkisk. Øllene købte vi hos Egeparkens Pizza. Vi forsøgte af købe nogle i Mudis Minimarked, men de solgte ikke øl. I stedet købte vi nogle humle-baserede "øl", med Ananas-smag. En lidt spøjs oplevelse. |
|
Den røde Fez - som mange jo umiddelbart også forbinder
med Tyrkiet - er faktisk slet ikke brugt i Tyrkiet gennem de
sidste mange år, men det fandt vi først ud af da vi havde købt dem. |
|
Hjemmeside: Restaurant Spyd |