Lørdag den 20. Februar 2021

Tyrkiet

Et stort kulturspring bragte os til Tyrkiet.

Vi har været i Tyrkiet en enkelt gang for mange år siden, hvor vi besøgte Bodrum / Gümbet.

Vi startede med Tyrkisk brød med diverse dips fra Mudis Minimarked.

Hovedretten var Guvec Lammekoteletter m/ peberfrugt, løg, champignon, smeltet ost, ris og salat.
  Vandpibe, flyvende tæppe og Efes øl - så bliver det næppe mere Tyrkisk.

Øllene købte vi hos Egeparkens Pizza.

Vi forsøgte af købe nogle i Mudis Minimarked, men de solgte ikke øl.
I stedet købte vi nogle humle-baserede "øl", med Ananas-smag.  En lidt spøjs oplevelse.
 Den røde Fez -  som mange jo umiddelbart også forbinder med Tyrkiet - er faktisk slet ikke brugt i Tyrkiet gennem de sidste mange år, men det fandt vi først ud af da vi havde købt dem.


Hjemmeside:

Restaurant Spyd


Kina