Mandag 6. februar 2017 Fly til St Thomas - Byrundtur |
Vi skulle flyve til St Thomas
med vandflyver fra the Svend Aage Ovesen, Jr's Seaplane Terminal. Vi har aldrig fløjet med vandflyver før, så det glædede vi os meget til. |
|
Det var ikke
nogen stor fætter, så det ville være noget af en oplevelse ...... MEN!!! Der var tekniske problemer med et af deres fly, så vores hold blev kørt til den almindelige lufthavn så vi kunne blive fløjet over i en almindelig flyver. Nedtur ! |
|
Det var nu heller ikke noget stort fly, men alligevel. | |
Stewardessen ombord lirede en masse
sikkerhedsinformationer
af i et tempo så ingen forstod hvad hun sagde .... måske ikke engang
hende selv. Og så kedede hun sig gudsjammerligt på den 17 minutter lange tur. |
|
Vi var blevet lovet en taxa ville vente på
os og køre os til hotellet, men der var ingen taxa. Efter jeg havde talt i telefon med rejselederen tog en af de andre gæster, Marianne, affære og gik i kødet på en af de ansatte i Seaborne, som endelig fik skaffet en taxa til os. |
|
Efter en hurtig indcheckning på hotel Windward Passage gik turen til Green House for at få lidt frokost. | |
Vi skulle som altid prøve en lokal ret, så det blev Conch Fritters - en slags konkylie frikadeller. Det smagte rigtig fint. | |
Efter frokost var vi en tur rundt i byen
Charlotte Amalie. Under slavetiden var det faktisk Danmarks næststørste by med ca 11000 indbyggere. Lone kunne ikke stå for denne creation, men valgte dog alligevel at undlade at købe den. |
|
På 2. sal på hotellet, hvor de fleste af os boede, var der mulighed for at sidde udendørs og hygge og spise medbragt mad. | |
Og maden kunne blandt andet købes ved et gadekøkken, der holdt til lige overfor hotellet. | |
Texas Pit BBQ blev testet et par gange, bla med Ribs og Chicken. | |
Bordene blev også samlingspunktet om
aftenen, når folk kom hjem fra diverse udflugter eller middage i byen. Der blev eksperimenteret med diverse former for rom-blandinger. |